Stress- en spanningsklachten 

Stress en spanningsklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. De therapie voor stress en spanningsklachten is dan ook is dan ook voor elk soort klacht anders. 

 

Kies uit onderstaande klachten:

 

 
De behandeling van stress en spanningsklachten bestaat uit acupunctuur, eventueel aangevuld met Chinese kruidentherapie en ontspanningstechnieken. In het instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement  wordt ook counseling als een vorm van gesprekstherapie gegeven. Eén van de acupuncturisten is ook psycholoog.  Het is immers belangrijk te kijken waar de stress en spanningsklachten vandaan komen en te zoeken naar andere manieren om daar mee om te leren gaan.  Al deze technieken worden op ons instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement ingezet en in de praktijk blijkt dat ongeveer acht tot tien behandelingen voldoende zijn om resultaat te boeken.


 
 
Voorop gesteld dat u een relatief milde vorm van depressie ervaart, kan acupunctuur in combinatie met Chinese kruiden een positief effect hebben of deels een reguliere behandeling op termijn vervangen. Belangrijk is dat u de informatie onder de informatiebutton goed leest om te bepalen of acupunctuur voor u op dit moment geschikt is. In het instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement  wordt ook counseling als een vorm van gesprekstherapie gegeven. Eén van de acupuncturisten is ook psycholoog. 

 
 
Binnen de Chinese Geneeskunde, die wordt toegepast op het Instituut voor Acupunctuur en Stress management zijn er goede behandelmogelijkheden bij de diverse vormen van angststoornissen.

 

Zo duiden Angststoornissen in het algemeen op een zwakte in de zogenaamde Nier energie. Komt er een Piekerstoornis bij, dan betekent dat een betrokkenheid van de Milt energie. Geeft  één en ander aanleiding tot het ontstaan van een sociale fobie, dan betekent dat een zwakte in de energie van het Hart.

 

De behandeling bestaat uit acupunctuur in combinatie met Chinese kruidentherapie. In het instituut wordt ook counseling als een vorm van gesprekstherapie gegeven. Eén van de acupuncturisten is ook psycholoog.


 

 

 
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin 

Acupunctuur effectief bij:

Spier- en gewrichtklachten
sadasd
Spanning- en stressklachten
Erectie en prostaatproblemen
Gynaecologische klachten
Acupunctuur voor kinderen
Cosmetische acupunctuur
Stoppen met roken
Gezond afvallen
Test uzelf