Mobirise review

Acupunctuur bij ouderdomsklachten
“Onlangs had ik een zere nek. Van alles geprobeerd, maar niets hielp. Mijn huisarts adviseerde me contact op te nemen met Bert Zandbergen, acupuncturist van het Instituut voor Acupunctuur & Stress Management in Enschede. Na vier behandelingen was ik compleet pijnvrij en kon ik alles weer bewegen. Hij deed acupunctuur in combinatie met manuele therapie” (dhr. V. te Enschede, 62 jaar).

“Ik lijd aan COPD, oftewel ik heb “de rek uit de longen”. Vroeger lag ik elk jaar wel een paar dagen in het ziekenhuis ten gevolge van bronchitis en benauwdheid. Sinds ik een paar jaar geleden ben begonnen met acupunctuur bij de heer Zandbergen in Enschede heb ik nog niet weer in het ziekenhuis gelegen. Ik gebruik veel minder medicijnen en voel me veel beter en fitter. Ik gebruik de acupunctuur nu als een soort “onderhoudstherapie” en krijg om de zes weken een behandeling” (mw. M. te Boekelo, 82 jaar).

Bij het IAS krijgt u behalve de acupunctuurbehandelingen in ook bewegingsadviezen, Chinese fytotherapie (kruiden in de vorm van tabletten) en eventueel voedingsadviezen.
Op die manier worden allerlei zogenaamde ouderdomskwalen behandeld. Het gaat daarbij onder meer om pijnlijke gewrichten, vermoeidheid, verminderde concentratie en slapeloosheid. Maar ook duizeligheid, licht verhoogde bloeddruk en hoofdpijn kunnen met acupunctuur verbeterd worden. De laatste jaren behandelen we binnen onze praktijk ook steeds vaker overgangsklachten en incontinentieproblemen.

“Patiënten geven niet alleen klachtenvermindering aan, maar ervaren ook een verbeterde vitaliteit en algemene conditie. Kortom, een verbeterde kwaliteit van leven”, aldus Bert Zandbergen.

De behandelkosten worden door vrijwel alle Zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed. Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan  contact op met het IAS.

Bert Zandbergen.

Terug naar Heet van de Naald.
Adres

Instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement
Bert Zandbergen
Oliemolensingel 204                   
7511 BE Enschede