bootstrap html templates
Tarief en Vergoeding IAS Bert Zandbergen Enschede

Tarief en Vergoeding


Behandeltarieven
Eerste consult (intake en behandeling, circa 75 min.) € 89,00.
Vervolgconsult (circa 60 min.) € 69,00.
Kort consult (circa 45 min.) € 50,00.
Kruidenconsult (circa 45 min. inclusief kruiden) € 60,00
Betaling van de behandeling voldoet u contant of per pin aan het einde van uw afspraak. U krijgt dan gelijk de factuur mee, die u vervolgens declareert bij uw zorgverzekeraar.

Uiteraard hangt het aantal behandelingen sterk samen met de aard van de klacht waarmee u komt en hoe lang u er al last van heeft. In de praktijk blijkt dat gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een effectieve verandering te bewerkstelligen. De eerste twee weken twee keer per week en daarna één keer per week.

Bij chronische aandoeningen, volgt daarop vaak een vorm van onderhoudstherapie. Daarbij proberen we om de behandelfrequentie zo ver mogelijk terug te brengen tot bijvoorbeeld 1 x per maand.

Vergoeding
Vrijwel alle Zorgverzekeraars vergoeden de acupunctuurbehandelingen geheel of gedeeltelijk in hun aanvullende verzekeringspakketten. De vergoeding(en) gaan dus niet ten koste van uw eigen bijdrage. En u krijgt de vergoeding dus vanaf de eerste behandeling.

Raadpleeg vooraf uw polisvoorwaarden of uw eigen zorgverzekeraar of kijk hier welke zorgverzekeraars acupunctuur vergoeden. Bert Zandbergen is NVA geregistreerd Fysiotherapeut/acupuncturist en voldoet daarmee aan de voorwaarden van de Zorgverzekeraars.

Adres

Instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement
Bert Zandbergen
Oliemolensingel 204                   
7511 BE Enschede