free web maker
Acupunctuur Erectie en Prostaatklachten IAS Bert Zandbergen Enschede

Erectiestoornis en Prostaatklachten

Binnen onze praktijk hebben we ruimschoots en positieve ervaringen met de behandeling van erectiestoornissen of prostaatklachten.

De behandelingen bestaan uit de combinatie van acupunctuur, Chinese kruiden en bepaalde oefeningen die thuis dagelijks moeten worden uitgevoerd. Natuurlijk worden er ook leefstijl adviezen gegeven.

Naast de acupunctuur en de kruidenvoorschriften moeten onze cliënten natuurlijk ook zelf een steentje bijdragen aan het resultaat van hun behandeling. Dat gaat in de vorm van een klein, maar zeer gericht oefenprogrammaatje, gericht op de mannelijke bekkenbodemspieren. Daarnaast kijkt onze acupuncturist naar uw levensstijl en voeding en geeft advies waar deze verbeterd kan worden.

Meer informatie over erectie- en prostaatklachten
Er is goed nieuws voor mannen, die problemen ondervinden met het krijgen en vasthouden van hun erectie! En dat zijn er eigenlijk best wel veel. Wist u dat in Nederland alleen al ongeveer 800.000 mannen van achttien jaar en ouder weleens last hebben van een erectiestoornis? (Bron: www.erectiestoornis.nl). Uit een grote internationale studie blijkt dat 50% van alle mannen vroeger of later in hun leven met deze klacht te maken gaan krijgen (bron: The Massachusetts Male Aging Study).

Erectieproblemen, wat wordt daaronder verstaan?
Er is sprake van een erectiestoornis wanneer u onvoldoende in staat bent een erectie te krijgen en/of te behouden, waardoor bevredigende seksuele gemeenschap of seksuele activiteiten niet mogelijk zijn.

Natuurlijk is het niet altijd even gemakkelijk om erover te praten, maar eigenlijk is het niet iets om u voor te schamen. De huisarts is dan de eerste aangewezen persoon om te raadplegen wanneer u problemen op dat gebied van de seksualiteit ondervindt. Deze zal met u de mogelijke oorzaken en oplossingen doornemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw erectieproblemen te lijf te gaan op een natuurlijke manier? Of misschien vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor een behandeling of denkt u: "Heb ik eigenlijk wel erectieproblemen?". In dat geval stellen we voor dat u de zelftest invult. Deze staat bekend als de IIEF-5 score ( international index of erectile function) en is ontwikkeld door prof. dr. Rosen (bron: www.erectiestoornis.nl)

Wilt u nog meer weten over erectieproblemen, lees dan hier verder.

Voor tarieven en betaalwijze klik hier.

Adres

Instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement
Bert Zandbergen
Oliemolensingel 204                   
7511 BE Enschede